Drupal infrastructuur FHML

Na een succesvolle start met Drupal in 2013  is Solide gevraagd de de afdeling ICT en Informatiemanagement  van Faculty of Health, Medicine and Life Sciences (FHML) te versterken. De Drupal infrastructuur, die intranetten voor alle meer dan honderd afdelingen, tientallen websites en profielinformatie van ruim 4000 medewerk(st)ers moet gaan omvatten, zal in Q3 en Q4 worden opgeschaald. Aandachtspunten daarbij zijn versiemanagement, OTAP-strategie, documentatie, verfijning van de permissies, performance en in beperkte mate nieuwe features. 

Door een combinatie van Domain Access, Organic Groups en Profile2 kunnen alle data in één centrale database worden opgeslagen en zijn medewerk(st)ers in staat hun unimaas en/of mumc account te gebruiken voor toegang. Delen van de informatie worden ook beschikbaar gesteld op de websites van Maastricht University en MUMC.  

Portfolio

Kinderopvang Humanitas
Drupal infrastructuur FHML
ICT-Wereld Webdesign
SportsAlliance
Drupal workshops en consultancy

Zelf een (of meer) website(s) ontwikkelen. Wij delen onze kennis graag met u, in de vorm van training, advies of co-creatie. Open source betekent in onze ogen net zo goed het delen van kennis als van code. Profiteer van onze jarenlange ervaring en vermijd de valkuilen.