Wat is doe-het-zelf?

Zelf een (of meer) website(s) ontwikkelen kan natuurlijk ook. Wij delen onze kennis graag met u:

Training

Wij verzorgen trainingen voor webontwikkelaars, webmasters en redacteuren. Trainingen zijn altijd op maat: Drupal is veelzijdig en klantvragen zijn altijd anders. U kunt een training inzetten om effectiever met Drupal om te gaan of om zelf te ervaren waarom Drupal bijna altijd een betere keuze is. The proof of the pudding is in the eating! 

Advies

Is Drupal voor u een geschikte oplossing? Komt u er niet uit met uw huidige websitebouwer? Is uw project vastgelopen? Vaak kunnen wij in relatief korte tijd een diagnose stellen en handvaten voor de oplossing aanreiken. Profiteer van onze jarenlange ervaring en vermijd de valkuilen.

Co-creatie

U kunt met Drupal veel zelf maar soms niet alles. We zijn gewend samen u en/of met andere partijen aan Drupal te werken. Ook als u zich in een project heeft verslikt (u bent heus niet de eerste...) kunt u ons inhuren.

Architectuur

Het opzetten van een groter Drupal project vraagt veel ervaring. De rol van de Drupal Architect is om de optimale afweging te maken in structuren (entities, velden, field collections), weergaven (views, pagemanager, templates) en logica (modules, rules of maatwerk). Ons inschakelen als Drupal Architect helpt om snel en efficient met uw project aan de slag te gaan.

Portfolio

Kinderopvang Humanitas
Drupal infrastructuur FHML
ICT-Wereld Webdesign
SportsAlliance
Drupal workshops en consultancy

Zelf een (of meer) website(s) ontwikkelen. Wij delen onze kennis graag met u, in de vorm van training, advies of co-creatie. Open source betekent in onze ogen net zo goed het delen van kennis als van code. Profiteer van onze jarenlange ervaring en vermijd de valkuilen.