Inloggen

Kant en klaar > Snel starten > Inloggen

Ga in uw browser naar uw site. Op dit moment bent u niet ingelogd en ziet u exact wat uw bezoekers zien.

Om in te loggen, klik op de link beheer rechts onderin. Log in met de gebruikersnaam en wachtwoord die zijn verstrekt. Nu verschijnt er bovenin een zwarte menubalk met alle mogelijkheden van het beheersysteem. Dit is het Admin menu. Ook op andere plaatsen verschijnen plaatsafhankelijke beheer funkties.

Door dit verschil is het handig om 2 verschillende browsers te openen (bijvoorbeeld Firefox en Chrome, IE of Safari), eentje om op in te loggen en onderhoud te plegen, en een andere om juist niet in te loggen en de site te zien zoals de bezoekers hem zien. Dit spaart veel navigatie- en in- en uitlog akties. U slaat uw pagina op in de ingelogde browser, wisselt even van browser, en herlaadt de pagina in de tweede browser om het resultaat te bekijken.

Werkt u vanaf een computer die u deelt met anderen, log dan altijd uit nadat u klaar bent. Bent u de enige gebruiker op uw eigen computer dan kunt u ingelogd blijven, en in een andere browser tab iets anders doen, dat maakt voor het beheersysteem niets uit.