Kant-en-klaar

Een website is een must geworden voor elke ondernemer of vereniging. Opdrachtgevers kiezen vaak voor een maatwerk project, met bijbehorende kosten en lange(re) doorlooptijd. Of ze kiezen voor een standaard website met keuze uit een aantal templates en optionele modules. Met als gevolg dat de website niet lekker past.

Solide biedt nu een nieuwe variant: kant-en-klaar. U krijgt een maatwerk website voor een confectieprijs. Kleuren, logo, indeling en typografie kunnen geheel naar smaak, door u of door ons, worden ingesteld. U kunt uiteraard teksten, afbeeldingen, nieuws e.d. zelf op een moderne, gebruiksvriendelijke manier bijhouden; wij vinden het belangrijk dat het uw website is en hengelen niet naar meerwerk.

Probeer uw kant-en-klaar website gratis en zonder verplichting een maand op proef.

Portfolio

Heus Advies | Interim | Intermediair
RIMS
Nieuw template voor kant-en-klaar websites
L-Mesitran
Fotokring Echt
Cats en Zo Dierenpension

Een website hoeft niet veel geld en tijd te kosten. Een eigen website voor uw non-profit of bedrijf is nu eenvoudig, goedkoop en snel te realiseren. U kunt eenvoudig zelf teksten, afbeeldingen, indeling en kleuren veranderen. U heeft al een website voor €10,- per maand! Bekijk de voorbeelden en probeer een maand gratis op proef.