Feyenoord

De nummer 2 van de Eredivisie was op zoek naar een hulpmiddel om de activiteiten van de afdeling Marketing beter te kunnen afstemmen. Na een voorselectie bleken standaardproducten ongeschikt en is Solide gevraagd een voorstel voor maatwerk te doen. We hebben Feyenoord kunnen overtuigen van de flexbiliteit van Drupal en konden maatwerk bieden binnen het budget voor een standaard oplossing. 

De marketingkalender is grotendeels gebaseerd op de modules Views, Field Collection en Calendar. Het kleurenschema duidt de te gebruiken media aan. De activiteiten zijn georganiseerd aan de hand van de speerpunten uit de marketingplannen van Feyenoord. De marketingkalender wordt waarschijnlijk niet openbaar toegankelijk gemaakt. NB: het schermvoorbeeld is hooguit indicatief voor het eindproduct. 

Portfolio

make me see
SGS Intron
Kennisnetwerk CVA
Linear Audio
Teamvrienden
Feyenoord

Alle vrijheid in ontwerp en functies. Specifieke workflow of gedetailleerd rechten uitdelen aan meerdere beheerders. Meertalige websites. E-commerce. Maatwerk functies. Het kan allemaal. Solide heeft maatwerk gerealiseerd voor zeer uiteenlopende klanten. En als iets niet kan vertellen wij dat eerlijk en zoeken we desgewenst naar een alternatief.