Linear Audio

Linear Audio is de naam waaronder Jan Didden, een wereldwijde autoriteit op het gebied van muziekweergave, zijn kennis beschikbaar stelt. Op het commerciële deel van de website worden tijdschriften en losse artikelen verkocht. De tijdschriften worden gedistribueerd door een firma in Duitsland, de artikelen zijn direct als digitale download beschikbaar. De website bevat daarnaast een hobbymatig en openbaar deel met veel informatie voor Doe-Het-Zelf bouwers van versterkers, luidsprekers en andere componenten (begin 2015 beschikbaar).

Deze site is een goed voorbeeld van een e-commerce site die breekt met de gangbare presentatie en handelingen in een "standaard" online winkel.

 

Portfolio

make me see
SGS Intron
Kennisnetwerk CVA
Linear Audio
Teamvrienden
Feyenoord

Alle vrijheid in ontwerp en functies. Specifieke workflow of gedetailleerd rechten uitdelen aan meerdere beheerders. Meertalige websites. E-commerce. Maatwerk functies. Het kan allemaal. Solide heeft maatwerk gerealiseerd voor zeer uiteenlopende klanten. En als iets niet kan vertellen wij dat eerlijk en zoeken we desgewenst naar een alternatief.