Over maatwerk

Met maatwerk krijgt u alle vrijheid in ontwerp en functies van uw website. Een maatwerk website hoeft niet duur en ingewikkeld te zijn; alles hangt af van uw eisen en wensen. Na een eerste gesprek en analyse ontvangt u van ons een offerte met een vaste prijs. Door onze werkwijze kunt u snel starten met het vullen van de website zodat de ontwikkeling zonodig kan worden afgestemd op de echte inhoud in plaats van dummy teksten en afbeeldingen.

U mag van ons ook de flexibiliteit verwachten om zonodig op ontwikkelingen tijdens de bouw in te spelen. Als dat in redelijkheid past binnen het afgesproken budget zonder meerkosten.

Een maatwerk website wordt meestal in een aantal ronden opgeleverd; u ziet de website letterlijk onder uw handen groeien. Afhankelijk van de complexiteit worden 3 tot 6 van die tussentijdse opleveringen voorzien.

Portfolio

make me see
SGS Intron
Kennisnetwerk CVA
Linear Audio
Teamvrienden
Feyenoord

Alle vrijheid in ontwerp en functies. Specifieke workflow of gedetailleerd rechten uitdelen aan meerdere beheerders. Meertalige websites. E-commerce. Maatwerk functies. Het kan allemaal. Solide heeft maatwerk gerealiseerd voor zeer uiteenlopende klanten. En als iets niet kan vertellen wij dat eerlijk en zoeken we desgewenst naar een alternatief.