Over ons

Eric Sol

directeur en oprichter

Van origine chemicus en opgeklommen in het ICT management bij verschillende universiteiten en samenwerkingsverbanden. In 2003 gestart met Solide BV om terug te keren naar de inhoud en een grote diversiteit aan (klant-)contacten op te bouwen. Analytisch sterk en met een ervaren oog voor grote verbanden maar ook de details waar (te) vaak de duivel in schuilt. Begrijpt wat de klant wil en kan dat vertalen naar techniek. Spreekt gemakkelijk, luistert goed.

Sinds 2005 actief met Drupal en dus een redelijke early adopter. Fervent aanhanger van minder code door beter nadenken. Beheerst alle lagen in Drupal, van template tot hooks. Bekijk zijn profiel op http://nl.linkedin.com/in/ericsol.

Karlijn Sol

fotografe en part-time webbouwer

Karlijn configureert sites, voert redactionele werkzaamheden uit en fotografeert zowel in opdracht als voor eigen genoegen.

Peter Bex

systeembeheerder

Ex-werknemer van Solide die als ZZP-er nog steeds verantwoordelijk is voor alle systeembeheer en technisch advies. Is streng zoals het een goede beheerder betaamt, altijd alert op risico's blijft altijd rustig.